Zoeken naar heb je nog nooit

Uw zoekactie voor heb je nog nooit leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Wolf 51 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Wie komt me outdoor pijpen in het zonnetje?
Wie komt me morgennamiddag outdoor pijpen in een discreet en goed omheind privebosje in het centrum, makkelijk bereikbaar? Ben bischierig, heb stevige (besneden) pik.  
Ikke 47 jaar Limburg - Bocholt
Rapedate fantasie
Ik heb als fantasie dat ik eens een verkrachting wil ondergaan. Ik ben bi-man, 47j, 1m82, 78kg, geen bbs. Ik kan niet ontvangen. Wie wil deze fantasie eens waarmaken… mag/liefst door meerderen…  

Rapedate fantasie
gisteren
subje 30 29 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
fantasie waar maken
Loop graag met mijn plug en kooitje rond, thuis of op straat. Heerlijk, maar helaas heb ik dit nog nooit verder durven nemen en me aan een man onderwerpen Graag zou ik een zachte (dominante) top vinden rond mijn leeftijd die mij stilaan kan leren hoe het voelt onderdanig te zijn. stats 29 184 70  
gisteren
Anoniem 26 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Elkaar pijpen
Hey, ik ben opzoek naar iemand met een lekkere lul om te pijpen. Ikzelf wil ook gepijpt worden. Ik ben 26, heb een lekkere lul van 19cm aan puur warme sperma, ben 1m85, ben van Aalst. Ik kan niet ontvangen en ik verplaats me enkel in Aalst. Stuur mij ook een foto van jouw lul, dan krijg je voorrang ;)  
gisteren
Bas 35 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Ik zoek man 50+ dat me nu kan ontvangen en verwennen.
Hey, ik ben een man van 35, verzorgd en hygiënisch. Ik zoek een man die me nu kan ontvangen en uitgebreid met de nodige tijd kan verwennen. Ik ben normaal gebouwd en heb een bruin kleurtje :). Liefst omgeving Aalst, … Het is voor nu :)  
gisteren
Davida 53 jaar Limburg - Lommel
Ik zet me tegen een boom met hootie aan en kap op
Je komt aan ik heb enk mn hootie aan en kap op teentjes gelakt kontje achteruit je komt toe neukt me en weer weg ! Wie heeft zin voor deze vroege avond 1.88 84kg 53j volledig geschoren  
Pedro 69 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
VOOR AL DIE FAKERS
Die mannen die zo graag in hun blootje dat tuintje wilden schoonmaken! Had er 4 die gingen komen om zeker te zijn, ze gingen allemaal komen! Tot het zover is..dan zie je niemand... Heb niemand meer nodig, doe het wel zelf, kan niet blijven wachten! Maar...als er toch nog mannen, travesties of vrouwen in hun blootje willen komen rondlopen mag altijd voor de zeldzame niet fakers! Zo is dat ook voor travesties, vrouwen , mannen, de meesten zijn fake! Af en toe heb je wel een correct persoon! Sinds internet bestaat, hoe meer fake! Dat is de realiteit! Spijtig ...!  

VOOR AL DIE FAKERS
gisteren
Mark 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Zoek ouder dominante man
Zoek oudere dominante man waarbij ik de slet kan uithangen we spelen het spel van meester-slet. Doe een uitvoerig voorstel van hoe jij het zou willen anders moet je niet reageren.Ga niet met iedereen mee bedoeling is dat we op de zelfde golflengte zitten.Bij een klik kan ik uw vast sletje worden.Mij doen gehoorzamen- uitschelden-slaan-vernederen-huishoudelijk werk-enz. Ik 1.80-99-15cm-geen baard of snor lichaam weinig behaard.Ben jonger gekleed en zie er ook jonger uit. Wie wil me opleiden als zijn geil en onderdanig sletje heb al een basis opleiding gehad en als je wilt kun je contact opnemen met mijn leermeester.  
gisteren
Zomervibe 56 jaar Antwerpen - Sint-Katelijne-Waver
Hoi graag zou ik mij is willen goed laten pijpen
Hoi de komende werk zou ik mij graag is willen laten pijpen .liefst door jongere sissy ,maar dat is geen vereiste mag ook iemand anders zijn maar is beetje mijn gevoel voor jongere sissy .maar veel ervaring heb ik niet ,zelf hygiënisch en discreet intiem geschoren ,kan wel niet ontvangen liefst iemand die zelf kan ontvangen dan, stuur mij wat mogelijk is en graag foto of zo  
gisteren
Gust 64 jaar Antwerpen - Merksem
Geile sexbuddy(s) gezocht
Ik ben wel wat ouder maar vind het nog altijd fijn om af en toe lekker geil te doen. Strelen, likken, pijpen, rukken, rimmen, ... bij eventueel neuken ben ik eerder bottom ingesteld. Ik vind mijn plezier in het verwennen dus jij mag gerust passief blijven als je dat wil. Ik stel als voorwaarde dat jij intiem kaal bent en erg verzorgd. Bij de juiste klik kan veel (niks moet) en heb ik geen taboes. Ik (178/70/14*4/onbehaard/geen baard of snor/erg verzorgd) kan geregeld ontvangen. Discretie verzekerd.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10